Camperreis door elf staten

Naar Lancaster (Pennsylvania)

Vanmorgen om 9.00 uur reden we weg. De tomtom stond ingesteld op geen snelwegen, maar de route ging toch nog over een vierbaans in plaats van een zesbaansweg. We reden langs Baltimore heen en waren om 11.30 uur in Lancaster, een vrij kleine stad middenin Amishgebied de koetsjes rijden hier volop, kinderen op een soort step langs de weg, met hoeden op en in de traditionele klederdracht. Het Double Tree Resort (by Hilton, even snakken) is prachtig, alle kamers zijn rondom een atrium met enorme palmbomen gesitueerd. Aangezien we het ontbijt hadden overgeslagen hebben we een lunch in het hotel genomen, ik een salade met spinazie, rucola, cranberries, pecans en gegrilde garnalen. Peter de gegrilde chickenwings. Daarna zijn we naar Strasburg (de Amish zijn van origine duits en daardoor zie je hier heel veel duitse namen) gereden en hebben de antieke stoomtrein vandaar naar Paradise !! genomen, de rit was leuk, langs de hoeves waar nog met paard en ploeg gewerkt wordt. Onderweg nog een boom met bovenin een nest met " bald eagles " gezien, even gegoogled en het zijn amerikaanse zeearenden Weer terug hebben we in Intercourse (ja, echt) een liter lemonade gedronken, het weer is nu heerlijk, een graad of 25 en zonnig. Terug naar ons hotel en boven op het terras een klein hapje gegeten en een wijntje en biertje erbij, er is een promfeest hier om te vieren dat de scholieren geslaagd zijn en de meisjes zien er prachtig uit, de jongens trouwens ook. Morgen op naar Niagara.

mea en aad

hallo luitjes
ook wij zijn aangekomen op ons vakantieadres !
dus ook genieten net als jullie
groetjes uit Valthe.