van Buffalo naar Cody
03 jun. 2012
🇺🇸
vanuit Verenigde Staten
Het hotel verzorgde een goed ontbijt, niet alleen maar de geroosterde sneetjes brood met een kuipje gelei, dus hebben we heerlijk ontbeten en reden om 8.30 weg. Gisteravond in het restaurant moesten we even wachten op een tafel en raakten in gesprek met een echtpaar die ons goede tips voor de reis van vandaag gaf. Goede adviezen moet je altijd opvolgen en zo hebben we de prachtige route door het Bighorn National Forest genomen, een bergpas van 3,5 km hoog met spectaculaire uitzichten. Peter deed nog een wedstrijd met een hert, het hert probeerde onder onze auto te komen en Peter probeerde het te ontwijken, Peter won Eenmaal door het natuurgebied heen werden de vlaktes weer geel en dus wel saai. Gelukkig passeerden we een WalMart en zijn daar nog een uurtje ingedoken, stel je voor een Wrangler spijkerbroek voor 18 €, waarom kosten die bij ons het vierdubbele? We waren om 14.00 in Cody, onze poort naar het Yellowstone Park, ons hoofddoel van deze reis. We hebben hier een cabin, oftewel een houten hut, wel compleet ingericht en weer eens heel wat anders.
Morgen rijden we dus het Yellowstone in, waarschijnlijk hebben we daar nergens wifi, zodat er een dag of vier geen berichtjes van ons zullen komen.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}