Salt Lake City
08 jun. 2012
🇺🇸
vanuit Verenigde Staten
Vandaag een relaxed dagje gehad. Vanmorgen vroeg was het al tegen de 30* en hebben we eerst tot 12.00 bij het zwembad gelegen dat we voor onszelf hadden. Salt Lake City heeft verder weinig te bieden, dus zijn we naar Park City gereden, in de bergen dus iets koeler. De route er naar toe was ook mooi via de Parley pas. We passeerden de olympische (2002) skischans en bobsleebaan en het olympisch dorp. We zijn eerst naar de Tanger Outlet gegaan, eens een keer een leuke outlet met veel goede merken en echte koopjes, er was een duits stel die vertelden dat ze het hele jaar spaarden om zich daar te buiten te gaan, we hebben zelf ook de nodige inkopen gedaan. Park City zelf is gebouwd voor de olympische sporters, in oude stijl van net na de goldrush, nep natuurlijk, maar het is een verschrikkelijk leuk plaatsje met veel boetiekjes en restaurantjes. We hebben er echt lekker gegeten bij Bangkok Thai, en daarna bij de italiaan een echte espresso en ijsje gehaald. Daarna nog een paar flessen wijn gehaald bij de Staatswinkel, aangezien Utah alcoholvrij is , hoewel je in de meeste restaurants wel gewoon een glaasje kunt drinken. Om 20.00 waren we weer terug en hebben we de koffers eens opnieuw ingepakt en gewogen, en zitten nog binnen de limiet, maar we hadden ook een lege koffer meegenomen.
Morgen op naar Sin City/Las Vegas, waar we samrn met Huib een leuk weekend gaan hebben!
10 jun. 2012, 08:29
Leuk, Las Vegas... Retropop in Emmen was ook erg gezellig. Nu koppijn. Matthijs ook, gok ik.
11 jun. 2012, 08:32
yup.